ОБЩИНА МАДАН С НОВ САЙТ

Уважаеми читатели,
Информираме Ви, че Община Мадан ще има нова официална страница в интернет.
Адресът се запазва същият www.madan.bg.
Уеб страницата е с изцяло нова и модерна визия като всеки потребител ще бъде максимално улеснен от новата структура на сайта. За удобство на потребителите, в новия сайт има възможност за изтегляне на документи и заявления за всички предоставяни от общината административни услуги.
Новият сайт дава възможност за онлайн Проверка на дължими местни данъци и такси, както и даване на мнения и предложения и подаване на сигнал за корупция.
На www.madan.bg e публикувана пълна информация за община Мадан, общински съвет Мадан, населени места, проекти, съобщения, заповеди и актуални новини.
Новият сайт на община Мадан е изцяло съобразен с всички нормативни изисквания за прозрачност и улеснение на гражданите. Информацията, която всеки желаещ иска да получи е предоставена по удобен и лесен начин и в синхрон с повишената нужда от информация и достъп до административни услуги.
От днес предстои прехвърлянето на данните от старата към новата версия. Процесът по прехвърляне и актуализиране ще отнеме няколко дни, през това време молим за разбиране, ако се появяват грешки при зареждане на дадено меню от сайта.
Екипът работи експедитивно и възможно най-бързо новият сайт ще функционира!

Потребителски вход