ЗАПОЧВА РЕМОНТ НА ПОКРИВА НА СГРАДАТА НА ОБЩИНА МАДАН

От днес стартират ремонтните дейности на една от най-посещаваните сгради в града – тази на общината. Ремонтът касае цялостна подмяна на силно амортизираната покривна конструкция с включен демонтаж на старата, полагане на топло и хидроизолация, подмяна на керемиди, улуци и др.
Проектът се изпълнява по програма”Красива България” по Мярка М 01 „Подобряване на обществената среда в населените места”. Отпусната финансова помощ е в размер на 179 814 лв., като до края на август работата трябва да приключи.
Поради спецификата на ремонтните дейности и с оглед безопасността на гражданите е въведена организация на движение. От днес участъка от кръстовището между ул. „Обединение“ и ул. „Труд“ до края на административната сграда ще бъде затворен с пропускателен режим на преминаване, като изрично се забранява и паркирането на МПС-та пред администрацията.
За преминаване може да се използва обходния път през ул.“Труд“ /зад сградата на общината/.
Въведената организация е до завършване на ремонтът.
Умоляват се всички водачи на МПС-та да спазват въведената временна организация на движение, а пешеходците да преминават през този участък с повишено внимание.

Ръководството на Община Мадан призовава за разбиране и поднася извинения за причинените временни неудобства на гражданите.

Потребителски вход