МАДАН ТЪРЖЕСТВЕНО ИЗПРАТИ ВИПУСК 2017. ЗА ПЕТИ ПЪТ КМЕТЪТ ЛИЧНО ЩЕ ПОЕМЕ СЕМЕСТРИАЛНИТЕ ТАКСИ НА ДВАМАТА ПЪРВЕНЦИ

Младост, красота, радост и надежда – с тях се изпълни градския площад в Мадан.
Абитуриентите от Випуск 2017 , заедно с класните си ръководители, придружени и от своите дами и кавалери, по традиция преминаха през една от централните улици в града.
И четирите класа завършващи поднесоха цветя и венци пред паметника на Иван Вазов, след което се отправиха към празнично украсения в тяхна чест площад, съпровождани от аплодисментите на своите близки и приятели.
Красиви, неотразими, с ведро настроение и сияещи от щастие - такива бяха младите дами и господа от Випуск 2017.
Зрелостниците бяха сърдечно поздравени от кмета на Общината Фахри Молайсенов, който им пожела прекрасна и незабравима нощ. Част от обръщението бе и призив към младите хора да благодарят на своите родители и учители, които са ги изградили като личности и са им помогнали да се превърнат в истински и достойни хора.
„Помнете, че винаги сме насреща! Дерзайте смело във вашите начинания и житейски намерения, бъдете отговорни и пример за подражание от вашите последователи, близки и приятели!
Нашето желание е да изберете своя път, да се квалифицирате и да се върнете тук в Мадан, където да намерите реализация, да създадете семейства и да живеете!
Защото Мадан има нужда от вас –вие сте неговото бъдеще! Смело напред и на Добър час!”.
В края на поздравителното си слово градоначалникът обяви, че продължава своята лична инициатива и за пета поредна година той пое ангажимент, с лични средства да заплати първите семестриални такси на първенеца от СУ”Отец Паисий” и от ПГ „Васил Димитров”, които ще продължат своето образование във висше учебно заведение.

След поздравителните думи Молайсенов , заедно със своя заместник връчиха на всички завършващи медали - Символ за първите им стъпки в житейския им път и спомен за родния град, а отличниците от двете школа бяха наградени и с предметни награди.
Веднага след официалната част грациозните дами и стилните кавалери преброиха до 12 и потеглиха ... към живота!

Потребителски вход