МАДАНЧАНИНЪТ ИВАЙЛО СИНАПОВ С ПОРЕДНА НАГРАДА , ТОЗИ ПЪТ ОТ ИГРА НА НАП

17- годишният Ивайло Синапов от Мадан спечели електронен четец от игра на приходната агенция „Play за награда“. В надпреварата участваха над 480 младежи от цялата страна. От месец февруари. до момента момчета е събрало 455 точки от максимално постигнатите на тестовете 475. Наградата бе връчена от директора на НАП, офис Смолян – Таньо Караманолов, с пожелание за здраве и за в бъдеще да продължава да усвоява нови знания.
Ивайло учи в Професионалната гимназия по туризъм и строителство в Смолян
Играта е част от образователният проект на Агенцията „Влез в час с данъците“, която акцентира върху данъчните видео уроци. След края на всеки видео курс ученикът, който се е регистрирал на www.vlezvchas.bg, може да тества знанията си с няколко кратки въпроса и да се състезава за награди – дрон, електронен четец, портативен говорител или камера за екстремни спортове. Всяка събрана точка е шанс за печалба.

Миналата година Ивайло стана трети в Магичния фестивал „Златна котка”, в Габрово, а през 2015 е участвал в телевизионния формат „България търси талант” и е получил 4-ри „да”.

Потребителски вход