ПРОДЪЛЖАВА ОБНОВЯВАНЕТО НА АВТОБУСНИТЕ СПИРКИ В ОБЩИНАТА

От няколко дни започна ремонтът на още три спирки в селата Мъглища, Букова поляна и Леска.
Старите и амортизирани ламаринени заслони се подменят изцяло, като на тяхно място се изграждат нови масивни постройки от камък и с покрив от керемиди.
Припомняме ви, че от миналата година стартира работата по преобразяване на автобусните спирки в общината. Първите пет от тях вече са факт и повече от половин година се използват от хората.
Освен масивната постройка, вътре са монтирани пейки,за удобство на чакащите, а в една от спирките дори има и прокарана вода.
При започването на ремонтните дейности кметът Молайсенов сподели, че повечето от старите съоръжения са корозирали или са изпочупени и хората не могат да ги използват по предназначение, а имало и места, на които изцяло спирката липсвала. Ето защо градоначалникът си поставил за цел до края на втория си мандат навсякъде в общината спирките да се направят по този начин – най- вече практични и с естетически родопски вид, които няма да се налага да бъдат ремонтирани всяка година. По изчисления общо трябва да се подменят между 15-18 спирки.

Потребителски вход